Ալին Կամակյանի ռեստորանը մրցանակ է ստացել Gault & Millau 2026-ում
28 Հոկտեմբերի 2025, 19:45
Ժնևում գտնվող Mayrig Bistrot Geneva ռեստորանը դարձել է առաջին հայկական ռեստորանը, որն ընդգրկվել է Gault & Millau 2026-ում:
Այս մրցանակը ճանաչումն էր Ալին Կամակյանի խոհարարական հմտության, ով բացել է ռեստորանը ինը ամիս առաջ, և հայ-լիբանանյան ողջ գաստրոնոմիական ժառանգության:
Ալին Կամակյանը Հայերի ասամբլեայի անդամ է, Batchig и Mayrig ռեստորանների ցանցի հիմնադիրը, հայկական խոհանոցի հանրահռչակող ամբողջ աշխարհում: